Friday, July 5, 2013

(CZE)

19:44
Dnes odvezly čtyřy autobusy posádky do centra města. Potom všichni prošli hlavní třídou na náměstí v Ostrowě. Během zahajovacího ceremoniálu proběhlo uvítání závodníků za přítomnosti starosty města a představitelů FAI. Na zahájení bohužel chyběl běloruský tým. Sebastian Kawa, mistr Evropy, přečetl přísahu před všemi závodníky. Jacek Dankowski, polský kapitán a trenér týmu byl oceněn Tanského medailí, nejvyšší polskou plachtařskou medailí. Zítra bude dobré počasí takže týmy nyní odpočívají v kempu.

18:26
Probíhá zahajovací ceremoniál.

10:50
Ahoj všichni! Je po briefingu. Obloha je pokryta nízkými stratokumuly. Včerejší výsledky byly opravdu uctyhodné: 105km/h v klubové třídě. Od zítřka už bude LIVE TRACKING! Odkaz je na stránkách pod hlavním obrázkem. Dnes v 6 večer bude zahajovací ceremoniál na náměstí v Ostrowě. Včera jsem udělal první živý přenos z gridu. Bohužel se něco pokazilo a video už nelze načíst. Pokud bude živý přenos můžete se na něj podívat po pravé straně na stránkách. Pro zobrazení starých videií klikněte : " Zobacz inne nagrania z tego kanału "

TEAM AUSTRALIA

Včera dorazil nejmenší tým - Australský. Kapitán týmu je: Matthew Scutter,pomocník Mathew Scutter, pilot nečekaně: Matthew Scutter. Matthew se účastní v EGC jako trénink na mistrovství světa juniorů které bude příští měsíc v Leszně. Startuje na Discus 2a "A1".
Hodně štěstí Matthew!
 Australský tým: vše v jednom větroni.

No comments:

Post a Comment